Spoed – Tandartspraktijk Boomgaardshoek – Hoogvliet

Spoed

 

Acute pijn of spoedeisende tandhulp nodig?

Voor alle spoedeisende tandheelkundige hulp kunt u ook bij Tandartsenpost010 terecht. Gevestigd in het Erasmus MC, biedt deze kliniek 24 uur per dag en 7 dagen per week spoedeisende mondzorg en tandheelkunde. U wordt verzocht eerst het spoednummer van de kliniek te bellen op 0104552155 voordat u naar de Tandartsenpost toe komt.

Meer informatie over de kliniek is te vinden op www.tandartsenpost010.nl.
– Dienstdoende tandarts
– Tand los of afgebroken
– Nabloedingen

Dienstdoende tandarts

Indien de praktijk gesloten is kunt u telefonisch contact met onze praktijk (0104169200) opnemen. U wordt dan via ons antwoordapparaat verder doorverwezen naar de waarnemende tandarts.

Voor dringende spoedgevallen kunt u, als de praktijk is gesloten, ook altijd rechtstreeks telefonisch contact opnemen met Tandartsenpost010, telefoonnummer: 0104552155.

LET OP: OOK PATIËNTEN DIE NIET STAAN INGESCHREVEN BIJ EEN TANDARTS, KUNNEN BIJ DRINGENDE SPOEDGEVALLEN ALTIJD CONTACT OPNEMEN MET TANDARTSENPOST010: 0104552155
Houdt u pen en papier bij de hand voor het noteren van de gegevens.

Nabloedingen

Bij ernstige nabloedingen (bijvoorbeeld optredend na verwijdering van tanden of kiezen) dient u contact op te nemen met uw tandarts. Indien deze niet aanwezig is dan dient u contact op te nemen met de waarnemende tandarts. (zie bovenstaande informatie)